Akibat Kecanduan Game ! | HIDDEN MY GAME BY MOM ! | LUV2SHARE 2019
Articles Blog

Akibat Kecanduan Game ! | HIDDEN MY GAME BY MOM ! | LUV2SHARE 2019

September 9, 2019


ANDORID GAMES | HIDDEN MY GAME BY MOM ! Hi! We are Fonny (Luv2Share) and Nick (Versus in Xperiment) from Indonesia. Nice to meet you! Me and Nick are helping the kid to find his game console which hidden by his mom. This unique and cute stlye of escape room game will make you laugh. If anyone is willing to add subtitle (CC) into this video, I do really appreciate it. Hope you enjoyed the video. Thanks for watching! See you again on the next video. LUV 2 SHARE. Let’s play!

Only registered users can comment.

  1. Semoga teman-teman semua terhibur dengan keseruan Fonny (Luv2Share) & Nick (Versus in Xperiment) dalam memainkan Game Android HIDDEN MY GAME BY MOM! Teman-teman juga jangan lupa untuk sharing like, comment, dan subscribe kalian buat LUV 2 SHARE ya. Hope you enjoyed the video and thanks for watching!

  2. Mancap mancap cuzzz keren
    Dah saya padamkan 1628 komplit
    Ditunggu sebaliknya ya
    Tlg tulisan divideoku kalo dah dipadamkan balik
    Terima kasih

  3. Kl kaya gini jd inget waktu awal2 kita berteman di youtube. Hehehe.. sampai aq tanya namanya siap. Seru ya setahun kita berteman.

  4. Hahaha… Pastinya lucu dan ngawur sekali nih game.. buat gregetan tapi asik banget… sampe gak lihat waktu lagi lho.. hahhaa.. memang asik banget deh game nya.. sudah pada coba belum guyz?? ayoo Dukung terus Luv2share buat sharing game game seru lain nya!!! Salam Sukses!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *